My Turn for Giveaway

BLACK & WHITE POLKA DOT TOTE BAG - 11"(H) x 14"(W) x 4" (D) - 4 Pockets - 1 Zippered Pocket - Straps are 24" end to end RED POLKA DOT TOTE BAG - 12"(H) x 16"(W) x 4" (D) - 5 Pockets - 1 Zippered Pocket - Straps are 24" end to end CARA-CARA UNTUK MENYERTAI Bulan ini saya telah menyediakan 2 Tote Bag sebagai fun Giveaway kepada rakan-rakan craft Iaitu Lovely POlka Dot Tote Bag dan Black & White Flower Totebag. Untuk menyertai, anda hanya perlu melayari Blog saya dan memberi komen kepada post ini . Dengan memberi komen kepada entry ini, anda layak mendapak 2 entries. (setiap komen 2 entries) - 3 entries dengan memceritakan giveaway ini ke dalam blog anda ( Jgn lupa untuk link kan blog saya dan beritahu saya yang anda telah membuat posting tentang Give away ini) - 5 extras entries untuk new blog followers & Give away ini hanya terbuka kepada rakyat malaysia sahaja. :) Saya akan umumkan mereka2 yang bertuah pada 10th May 2009. Lebih banyak komen dan penyertaan, lebih tinggi chances tau ! Good Luck.

565 comments:

  1. hellooooo..

    yay! saya first... & saya nak join

    ReplyDelete
  2. Wah .. terharu sebab otai craft no.1 yang mula-mula join give away ni...X tido lagi ke Maya? hik hik ..

    tima kasih-tima kasih

    ReplyDelete
  3. adooiiii... dah jatuh jadi otai ka? eeeee... tuanya.. tuanya.. tuanya... muahahahha...

    cantik2 beg ni, mestilah nak join.. suspen gak tadi sebab sekali tu nak kena tunggu approval kan.. takut sebenarnya bukan komen pertama buat malu je kan.. hehhee...

    ni nak masuk tido lah ni.. good nite!

    ReplyDelete
  4. lydia pon nak join!! kiranye lydia pon 3rd yang terawal..yeah..ok le tuu..
    wow..wow..wow..nak beg itewwww..cik as!! put me in the list tawww!! nak menang gak..tak kire!hehehe..

    ReplyDelete
  5. bule-bule ...
    saya pon kalau boleh nk bagi sume org menang ..
    sebab saya suke ngat giveaway

    ReplyDelete
  6. cik as, wan dah wat entry
    http://wananissorfina.blogspot.com/2009/05/cik-as-blog-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. Cik As,
    Terpesona ngan Lovely Polka Dot dan Black & White Flower Totebag ni. Put me in the list too ya

    ReplyDelete
  8. Cik As,
    Terpesona ngan Lovely Polka Dot dan Black & White Flower Totebag ni. Put me in the list too ya!

    ReplyDelete
  9. tanak ketinggalan! eh, maya jd yg 1st ke? cantiknya beg tu cik as. suka yg 1st tu. mudahan2 sy bertuah!

    ReplyDelete
  10. nti kalo dah buat psl entry ni, sy bgtau ek!

    ReplyDelete
  11. Anis,

    Thanks for the entry. semoga berjaya. Chaiyok ! Chaiyok

    To Norazlina
    Tima kasih sebab suke. Jangan lupa buat entry so chances lebih tinggi tau.

    & to Jaja
    Maya tido lewat semalam. tu yang jadi no. 1.
    Thanks sebab join the Giveaway
    kalau ramai participants kita tambah lagi bag
    huah huah huah & jgn lupa share the info tentang giveaway ni.

    ReplyDelete
  12. cik as, lydia dah wat entry tauu..agak2 lydia leh menang tak? (soalan yang agak poyo) hahahaha..

    ReplyDelete
  13. hik hik hik ...
    bule bule ... sape kate tak bule ...
    kalau ade rezeki bukan kata satu, 2 pun boleee..

    ReplyDelete
  14. Cik As,
    dah buat entry kat my blog. Mudah-mudahan kali ni my rezeki pulak la yer!

    ReplyDelete
  15. salam... baru terjumpa blog craft zone ni.. really jatuh centa la dgn totebag yg first tu n the 2nd one pun menarikss.. kira join la ni erk..

    ReplyDelete
  16. Salam Cik As,
    Kita dah komen td tp xkuar2 plak so komen lg skali k.. ( in case tetiba jap lg jd double entry)Kita jatuh centa sesangat la dgn ur totebag specially yg first tu.. kira kita join erk n hopefully leh menang..

    ReplyDelete
  17. Norazlina..
    tima ksih entry tu...
    Good Luck ek !

    Ummi.. w'salam
    Saya blogger baru .. masih berjinak2 utk menjahit & bercraft
    join jangan tak join
    Good Luck

    To Mama Aliff
    takpe .. lagi banyak komen lagi tinggi chances kan ... tak salah kome banyak-banyak
    saya lagi suke

    ReplyDelete
  18. salam cik as, sy very3 xcited nk join ni, tp blom wat ntry lg nih, nnt dh wat, sy gtau cik as. sy nk polow cik as yer.....niccccceeee bag...nak jg3

    ReplyDelete
  19. W'salam ...

    Takpa .. entry buat slow-slow
    saya pon dah follow mama Aqil...
    nanti bleh kite tukar2 pendapat kan
    Good Luck

    ReplyDelete
  20. Salam Cik As..
    Ummi a.k.a Mama Aliff adalah org yg sama k.. hehe.. Kita dah wat entry khas utk give away.. harap-harap leh la menang erk..

    Tqvm..

    ReplyDelete
  21. oic ..

    Okay .. Good Luck .. Insyaallah kan, kalau rezeki tak ke mana ..

    ReplyDelete
  22. Cik As..
    Lagi skali kita enterprem..
    (nmpk sgt yo yo oo nk menang ni.. hehe..)
    nk bgtau kita add link blog Cik As kt blog kita..

    tq ~ harap-harap leh menang :)

    ReplyDelete
  23. totebag yang cantek (menuliskan komen utk meningkatkan peluang menang)

    ReplyDelete
  24. nak join gak.. interested nih hihihi..

    Cantik beg tu.. pandai nye jahit..

    ReplyDelete
  25. Mama Alif ...

    Thanks for the link.
    Takpa banyak2 interframe .. lagi bagus
    no problem

    Wan Anis
    Hope you will be the one
    thanks sebab bagi komen banyak-banyak

    to Mama Kimi
    Saya budak baru belahar ...
    Saya dah masuk blog Mama Kimi
    Bagus Business yang Mama Kimi buat tu
    manalah tahu satu masa nanti saya berminat nak buat tempahan .. so .. saya follow blog anda

    ReplyDelete
  26. alah.da ketinggalan!!nak join nak join!!!!

    ReplyDelete
  27. Mari-Mari ..

    Mama tahu this bag will be yours ...
    Good Luck

    ReplyDelete
  28. & Deja .. Thanks for the entry.

    ReplyDelete
  29. askm...saya nak jugak serta give away ni....cantik2 bag tu..heheh nanti saya buat entry nye plak

    ReplyDelete
  30. cik as,da tempet kat blog da..jangan lupe cek kayh!!!

    ReplyDelete
  31. To Mama Alicia,

    Di alu-alukan ... Thanks sebab join give away nih & good luck

    To Deja ..
    Nampak-nampak ....
    tima kasih yerk

    ReplyDelete
  32. Kak,
    nk gak..
    cane neh.. ramai org nak neh!!
    isk isk...

    ReplyDelete
  33. aik tadi da ade komen,pehtu da xde

    nak komen lagi le,mana tau menang plak

    ReplyDelete
  34. annaster ....

    Dont worry .. Kalau ramai2 nanti akak tambah lagi sedozen bag. biar sume orang dapat ...

    Note : sempat ke? isk isk ..


    deja..
    awak buat saya tergelak sorang-sorang..
    memang kelakar tuh ...
    hahahaha

    ReplyDelete
  35. nak join jugak.... nak jugak...

    ReplyDelete
  36. Cik As..saya dah buat entrynye..dan dah link blog serta dah buat segala-galanye..hahaha...punya nak menang punya pasai ni..heheh....

    ReplyDelete
  37. hari ni berapa aribulan ek?...ohh baru 5 ..heheh tak sabar nak tunggu 10 aribulan ni...nanti nak putar jam supaya cepat sikit berjalan..hahahah

    ReplyDelete
  38. mama Alicia,

    thanks bagi komen banyak... senang jer nak menang. Komen banyak-banyak sure leh menang nyer. Tak percaya .. cubalah

    Ibu Ayra

    Jom join the giveaway..
    mana tahu kan .. Tuah ayam nampak di kaki
    tuah manusia sape yang tahu

    ReplyDelete
  39. Cik As,
    kita dh letak dh kat blog kita.. hehe..

    Tq jadik follower kat blog kita... Kita suka menjahit.. tp kita ni pemalas.. hikhikhik..

    ReplyDelete
  40. Nk komen, nk try my luck gk, hehe...

    ReplyDelete
  41. ala... sy da terlambat la...

    cik as, kite nk jugak!!!!!
    nk jugak!!!!....
    da lmbt ni, ade chance lg ke????
    NAK BEG CANTIK NI!!!!!!

    ReplyDelete
  42. To maumy Faris ..

    Thanks sebab join giveaway nih ...
    sama-sama lah kita memeriahkan industri crafting
    huhuhuh

    & Syahnur Ofcourse

    Ingat taknak join tadi
    Tak lewat lagi ...
    masih ada 4 hari lagi..
    so komen banyak2 sure boleh menang punya
    trust Me !

    ReplyDelete
  43. saya pon nak join jugak

    tanak bag, saya nak baju kemeja

    ReplyDelete
  44. salam perkenalan Cik As,
    cantik2 la tote bag ni..sy dah buat entry about this giveaway..check it out!hehe

    ReplyDelete
  45. Salam perkenalan ...

    Thanks for the entry .. more comments. Manalah tahu salah satu bag ni utk you.

    ReplyDelete
  46. Salam Perkenalan.....cantik sangat yr beg ni, so creative! :)

    ReplyDelete
  47. Cik as...
    kite da jadik follower n da ad link dlm blog kite...

    kite nk tau beg cantik ni.. hehe..

    ReplyDelete
  48. wahhh...ramainye yg masuk entry ni..sure cik as lenguh tangan nak pilih siapa pemenang nanti..heheh..

    ReplyDelete
  49. cik as dah cek ke belum blog saya?..heheh dah buat entry tau..hmmm..berapa banyak dah saya comment kat sini ehh?..hahahah sure saya nak menang ni...heheh

    ReplyDelete
  50. Thanks Aiza

    & Syahnur,
    Thanks to be my Blog's follower. I pula memang sentiasa follow you punya Blog. Best !!!!

    ReplyDelete
  51. nape komen sy tak masuk ye..sedey..sedey..

    ReplyDelete
  52. Mama Alicia...

    Kalau byk komen .. sure leh menang ...hihihihih

    ReplyDelete
  53. jgn lupa cek blog sy tau..sy dah buat entry dah pasal tote bag ni..nak menang jugakkk..

    ReplyDelete
  54. Akmal..

    Dah cek .. Cantik entry you.. GOOD LUCK

    ReplyDelete
  55. wahhhh..mmg ramai yg join..pilih betul2 tau Cik As hehehe.nanti besok sy komen lagi hahaha..by the way,i'm ur new blog follower.boleh dpt 5 entries kan?

    ReplyDelete
  56. Musti susah nk dapat nih.... sbb ramai tul yg berminat nih.. huhuhu...

    CIK AS,

    Ada peluang tak nih.. muahahaha.. teruk tul kita ni...

    ReplyDelete
  57. CIK AS..

    kite pun mmg selalu follow blog cik as.. blog ni pun best.. cik as punye hasil keje laaaagi best.. hehe...

    kite da buat entry giveaway ni tau!!!...

    ReplyDelete
  58. To Akmal..

    yup, new follower 5 etries, utk menang kena banyak komen .. lagi banyak lagi senang menang ..

    To Mam Hakimi
    Tak susah lah mama Hakimi
    Rajin singgah post ni & beri komen .. pasti boleh dapat beg nyer
    huhuhuhuhuhu

    ReplyDelete
  59. cik as, camno nak cabut undi ni, suh afiq and haiqal cabut undi dalam balang ke

    ReplyDelete
  60. takdela ..

    soh bapak dia yg cabut .. pastu kita posting gambar bapak dia .. hik hik hik .. bleh ke?

    ReplyDelete
  61. tak boleh la camtu
    bapak dia kan anonymous

    ReplyDelete
  62. Cik As leh join lagi ke nih? Sy jugak yg terlewat taw hehehe...Sy suka yg first bag tu look classik but polka dot tu pon cantik kalu menang dua2 sekali gus lagi seronot hahahaha

    ReplyDelete
  63. hihihi ...

    saya pon suke yang no. 1 tuh ..
    No. 2 tu besar sket tapi cantek juga
    Tak terlewat lagi Via
    Masih ada 4 hari untuk kome2 so boleh dapat bag

    ReplyDelete
  64. giveaway! yay! nak join! :-)

    ReplyDelete
  65. sukenye melihat beg-beg itu~

    ReplyDelete
  66. cik as, tika dah buat entry pasal giveaway~ count me in ya! :-)

    ReplyDelete
  67. sure tika.. no problem & good luck

    ReplyDelete
  68. I have to post in English sorry. Thanks for the giveaway. And thanks for entering my giveaway!

    ReplyDelete
  69. cik as, felts tu kan, yang wane red ngan light blue buat sementare ni dah out of stock. tapi tika akan restock every weekends. kalau nak tunggu, bole je :-)

    p/s: ni di kire sbg komen jugak kan? hehe

    ReplyDelete
  70. Nak komen agi laaa

    sbb nk menang tote bag.. ekekeke...

    fuh..fuh..fuh.. harap² menang...

    Tengok ni CIK AS.. kita nk menang bebtul nih..

    kekekeke..

    Cik As xbukak kelas tutorial ke belajar menjahit beg?

    ReplyDelete
  71. tika ..

    boleh la kot .. ok, saya tunggu

    & to Mama Hakimi,
    saya pun belajar melalui internet jer .....
    kalau Mama Hakimi rajin surf internet .. sure mama Hakimi boleh buat Bag camtu ...
    Kalau kelas tu .. Kena yang dah terer2 buat
    saya memang tak berani

    ReplyDelete
  72. nak join jugak giveaway..
    cantik2 beg As..harap2 akak dapatlah ye..hi,,hi

    ReplyDelete
  73. Insyaallah ..
    banyak2 kan komen .. nanti boleh dapat bag

    ReplyDelete
  74. masa kita mula buka baru org yg ke.... (still leh kira ngan jari)bg komen..
    sekejap jer tinggal n malam buka dah mencecah komen ke 76 x salah.. wah, ramainnya nk menang tote beg Cik As ni..

    ReplyDelete
  75. nampaknya Cik As kena la tambah kuantiti give away ni.. kalo x ada yg kempunan nnti.. (saya la tu.. hehe..)

    ReplyDelete
  76. nampaknya camtula ...
    kalau sempat memang rasa nak tambah lagi ..
    tapi tengok lah yerk

    ReplyDelete
  77. kreativiti entry ambik kira x? mana tau kot buat entry cecantek dapat bonus mark.. ;)

    ReplyDelete
  78. hahaha ...

    mungkin the next giveaway kot ..
    tapi chances lagi tinggi kalau banyak buat komen kat posting nih .. Macam yang you buat sekarang ...

    Chaiyok

    ReplyDelete
  79. saje je usik Cik As..
    tote bag cantek bangeet..
    dah tu free lak sapa xnak kan..
    nak buat sendiri xtau tahun bila bleh merasa..
    saja try kot2 merasa galas ke skolah beg yg cun tu.. hehe

    ReplyDelete
  80. hihihih ....
    tapi kalau saya di situasi awak, mesti harapkan lebih dari 2 beg .. betul tak? Saya pun kalau banyak entry .. Rasa x best lak bagi 2 jer .. Lagipun sekarang memang tgh suke buat bag nih ...
    cuma tu lah .. masa yg x mengizinkan

    ReplyDelete
  81. tidak ketinggalan diriku.

    ReplyDelete
  82. mang btul, kalo bleh harap lebih la dr 2 beg..
    (ni yg org ckp bg betis nk peha.. hehe..)
    xper.. saje try n memeriahkan suasana, ada rezeki ada la..

    niat nk give away tu pun dh kira ok, xpyh la smpi sendiri susah.. xde rezeki may b next time Cik As buat leh try lg..

    ReplyDelete
  83. time to sleep tp tetap nk enterprem last time utk hr ni.. kot-kot mimpi peluk tote beg tu mlm ni.. ;)

    ReplyDelete
  84. wah lagi lama lagi ramai...cam mana nak menang ni?..heheh masuk bebanyak le nama kat dalam ni..ye tak cik as?..heheh

    ReplyDelete
  85. cik as..dua2 bag tu nanti dapat ke pemenang yg seorang ke cam mana?..iskh ni termasuk dalam comment ka?..hahaha...soklan apa ni..heheh

    ReplyDelete
  86. CAntik Bangattttt bag2 tote ni.....saya mau satu, mau bawa g sekola......

    ReplyDelete
  87. sy dh buat entry tu, nnt sy publishkan...sbbbbbb saya nk buat surprise kt cik as..ngeeee....hope dpt beg
    cantik menarik tertarik tote memang de bom....lalala....

    ReplyDelete
  88. hi cik as... wah.. ramai ni join giveaway ni..

    ReplyDelete
  89. Alamk,manusia yg last ke join nih,huhu,,tp takpe \i still got chance to win kan,thehehe.btw, salam cik As, sy nisa!

    ReplyDelete
  90. hai nk join juge...beg tu aamt cntk..bile la br pndai buat...ekekekr..

    ReplyDelete
  91. hai ..dtg lg...
    nk info da msk kat en3 blog saye.. ni link nyer
    http://anjungkraf.blogspot.com/2009/05/bag-giveaway-by-my-sewing-corner.html

    ReplyDelete
  92. Nice bag... and great sewing i think.. is this a launching for the tote bag business... if it is.. i think this is a good product.. and really could sell.. keep it up

    ReplyDelete
  93. Interesting....i wanna join jugak!!!! ner tau tangan kami yg keras ni leh dpt habuan tangan tuan rumah yg creative ni...:)

    Read the entry here

    http://szuraimah.blogspot.com/2009/05/give-away-time.html

    ReplyDelete
  94. Selamat pagi,

    Kepada semua, saya akan choose pemenang randomly & saya pun dah decided nak add one more bag sebab ramai sangat entry. so, good luck. sorang dapat satu jer

    ReplyDelete
  95. makin meriah nampaknya blog Cik As nie..
    setiap masa ada saja yg masuk tgk tote beg yg cun bangeet tu..

    ReplyDelete
  96. hehe.. sian Cik As dh pening nk pilih penerimanya yer.. moga-moga ada rezeki utk menggayakan black & white flower tote bag tu.. :)

    ReplyDelete
  97. Cik As,ni menjelang 10hb mau beratus2 comment ni..laris betul tote bag Cik As hehehe..sapalah yg bertuah tu agaknya..

    ReplyDelete
  98. Gud Morning too...yeayea...harap2 sy salah sorg dr 3 org tu.....yehaaaaa

    ReplyDelete
  99. fuh... cik as terus jadik glamer dgn givaway yg sgt best ini....

    ReplyDelete
  100. saya nak komen aje. nak masuk bertanding, tak reti nak posting power2 bagai.

    saya paling sangat suka hak atas tu.
    1. maybe it is so me,.. i loveeeee natural color.
    2. and it is big enuff to stuff things bila family outing. anak2 saya kecik2 lagi, kalau keluar kena bwk cokkodok lah, air kotak lah.
    3. saya sendiri suka menjahit but could not find time to do this. bila org buat, i'd googoogaaagaaa over it

    and yes, this bag will definately fit my 3 reasons.

    ReplyDelete
  101. Wah nak tambah satu lagi ke cik As...bagus2...nanti bagi saya menang beg yg pertama, kedua dan ketiga hahahaha...meriah penyertaan ni...

    ReplyDelete
  102. waaaaa...
    camno nih.. ada tambahan bag lagi nih...
    kena berusaha lebih agi nih...

    Cik As... tolong..tolong.. xtahan tgk beg Cik As tu.. ngeh..ngeh..ngeh...

    Yang cik As nk tambah tu cung tak??? kalau lagi cung.. lagi la membara semangat nih...

    Tapi cam xdapek je nih.. huhuhu.. ramai sangat dh peminatnye....

    ReplyDelete
  103. Setiap minit rasa refresh page cik As nih... wpon keje ku menimbun kat opis.. demi untuk mendapatkan tote bag kegemaran ramai ni.. ku gagahkan jua me'reload' page CIK AS ni setiap masa... kekekek...

    Cik As, pilihla aku.. (ayat² memujuk supaya dpt menang)... kalau tak kempunan laa diriku ini Cik As ...

    ReplyDelete
  104. cik as, i`m new...i dah join ni...

    ReplyDelete
  105. Cik As,
    Too Green Tote Bag pun lawoo la.. My 1st choice still Black & White Flower Tote Bag tp kalau xdpt yg tu dpt Too Green Tote Bag pun ok.. Kalau x jugak Red Ploka Dot Tote Bag pun xkisah.. hehe.. janji dapat..

    (dah terbayang ni galas tote bag Cik As ke skolah every time ada kursus or xtvt.. :) )

    ReplyDelete
  106. Salam cik As.. Rai nk join gak.. Rai add blog cik As yer.. :)

    Nanti rai updet kat blog pasal giveway ni..
    my comment: beg ni nampak kemas & cun.. suka tgk combination warnanya...

    ReplyDelete
  107. Tapi kalau xdak rezeki gak.. Kita beli jer nnti time Cik As launch juala online tu.. Kot nnti kempunan lak..

    Tapi xsama yg beli dgn yg org bagi..
    (tetap nk jugak tu..)
    sanggup tau curi-curi masa terluang kt skolah utk enterprem..
    (harap-harap ada la rezeki )

    ReplyDelete
  108. fuhhh ada lagi satu bag..pun lawaaaa cun giler jugakkk..heheh nak jugak...harap2 dapat lah nam ku memang semua bag ni...heheh tamak nye aku..heheh

    ReplyDelete
  109. salam, cik as, saya dah entry utk peraduan giveaway cik as...bolehlah jenguk blog saya, kot2 ler saya boleh menang.ngeeee

    ReplyDelete
  110. Salam semua ..

    Terima kasih kerana sudi membuat entry tentang Give away nih .. Semalam penat juga sebab nak kena kira semua entry ...

    Entry Semalam adalah 211

    Thanks for the support & jangan lupa checkout the winner on the 10th .. & of course MY new tote bag collection.

    ReplyDelete
  111. OMG Cik As dah tambah koleksi totebag ~ cantek! owh, i almost faint...

    ReplyDelete
  112. Cik As,
    Kita dh update entry khas utk Giveaway Cik As.. Lawat la lg skali, kot2 la leh dapat beg tu.. hehe..

    ReplyDelete
  113. wah, bestnya cik as dah tambah hadiah. misti bagi sy menang tau, hehe...

    ReplyDelete
  114. cik as, dah buat special entry utk giveaway ni. aduh, sy betul2 geram tengok beg baru tu!!!cantik betul corak dia!!!

    ReplyDelete
  115. lawanya beg tu.. nak buat diaper bag kalo menang nti. (ceh..perasan ni)mudah-mudahan kan cik as :-P

    ReplyDelete
  116. cik as...ari tu cik as tanya pasal felt dan batting kan?ok, felt n batting sy beli kat kedai je, no online. eh, murah tau batting dia.. sbb polyester je,no cotton. bleh je kalo cik as nak kirim :-P

    ReplyDelete
  117. eh, dah jawab kan ari tu? sesaja je :-P mana tau bleh menang beg :-P

    ReplyDelete
  118. Thanks sebab bagi pujian ke atas bag2 tuh ...

    ReplyDelete
  119. Tengok tu.. Cik As dh letak bag baru dia nk bg kat owang tu...

    Betuahnye sape dpt beg cik As tu nanti...

    ReplyDelete
  120. salam, Cik As,saya dah masuk contest ni tau, jangokler blog saya yer...

    ReplyDelete
  121. alamak ... x menang tgn nk menjawag. saya sdg update blog baru. so kepada blogers yg berminat ngan bag2 tu .. terus hantar komen. kerana pilihan secara random .. mana tahu bleh menang kan .....

    ReplyDelete
  122. yeah ade bag baru pulak.. saya nak saya nak saya nak.. buat lah lagi 7 helai cik as.. cukupkan 10.. sempena 10 may .. hahaha..

    ReplyDelete
  123. nak ikut nak ikut.. beg itu sangat kiut.. tp sue bukan og kraf sgt.. tp tengah wat bunga telur sendiri ni.. heheh

    ReplyDelete
  124. kak as.. im ur new follower ekk.. hihihi..

    ReplyDelete
  125. hahaha ...

    bule-bule tapi yg 7 helai tu kena charge laa..
    hahaha .. gurau jer ..biar ceria cket ari nih ..
    meh masuk komen..

    & to Suraya thanks sebab follower. Nanti Akak masuk blog suraya pulak kay .. boleh tukar2 idea.. Seperti kata Otai kita Mdm Maya Sharing is caring

    huah huah huah

    ReplyDelete
  126. kak as.. da submit post kat blog..hehe.. nak menang2.. nak komen banyak2 la pas ni.. bnyk sikit peluang nak menang..

    ReplyDelete
  127. Cik As, dah buat additional entri utk tambahan giveaway tu... suka, suka, suka sangat... hehehehe....

    ReplyDelete
  128. Cik As, semalam bday ayra (anak saya)... kalau dpt salah satu dari beg2 tu bleh la buat isi brg2 dia utk bwk gi jln... mesti cunsssssss.... and sure org tanya beli kat mana... nanti leh promote kedai online baru cik as tu...kan, kan, kan...

    ReplyDelete
  129. haa amik.. Cik As dh xsempat nk jawab sumer org punye comment.. muahahahaha...

    meh laa kita tolong jawabkan bley Cik As... kekeke....

    Betul kata Maya tu.. pekata cukupkan 10.. so sy ada peluang menang... yeeehaaa!!

    ReplyDelete
  130. Waaa.. xlarat nk scroll sampai ke bawah... huhuhu...

    Cik As.. kita dh apdet dh pasal beg baru.. kekeke...

    ReplyDelete
  131. wahh.lawaa nya
    nak menang jugak !
    hehe

    ReplyDelete
  132. wah cantik!cantik!
    saya nak jugak!
    im pollow u ;)
    eh leh saya wat entri kat blog saya?

    ReplyDelete
  133. wah.. semakin meriah ni Cik As.. tu baru 2 hari, nk tgu 10 hb mau berbinau mata Cik As nk membaca..

    ReplyDelete
  134. Interprem lg..
    mana tau kot-kot bleh jd duta beg Cik As..
    (dalam kata lain "pilih la aku jd penerimamu")
    kekeke..

    ReplyDelete
  135. CIK AS!!!!
    jemput jemput ke blog shud!
    shud da buat entry for tis give away!
    ouhh pleaseee makes we owned one of this fabulous bagss! warghhh
    http://lyfegethard.blogspot.com/

    ReplyDelete
  136. ahh lagi satuu
    shud dah pun jadi follower fer this blog!
    hehehe. *wink wink*
    ouhhh baggiee.ill waitin fer yaaa!!!!

    ReplyDelete
  137. HAHA.LAGI SEKALI DATANGG
    adehh.mmg panjang comment.
    jenuh mau scroll sampai bawah
    tehehee.tapi takpe.bag punya pasal
    datang jugakkk.huuuuuhaaaaheeeeeee~

    ReplyDelete
  138. wah ramainya! hehe lian quite late la camni.. laila me want too =)

    ReplyDelete
  139. saya da join..saya da join!
    da wat entri da http://munira.inter.net.my/2009/05/giveaway-by-my-sewing-corner.html

    cek it out!

    ReplyDelete
  140. its me again =) i've made the post!=)

    ReplyDelete
  141. eh lagi satu...
    saya juge daa add u in my list!
    (hehehe ade mata tambahan tak?)

    ReplyDelete
  142. abisla cik As.. mesti terjegil bijik mata nk mengira.. don't miss out me ek.. kekeke...

    ReplyDelete
  143. TERJAH LAGIK ;)
    saya da promote blog nih kat kengkawan laen hehehe

    ReplyDelete
  144. ai cik as...
    dtg lg...wa da tmbh lg st beg...

    ReplyDelete
  145. Petang Cik As..
    Kita enterprem lagik utk memastikan nama kita masuk dlm list..hekhekhek..
    Black & White Flower Tote Bag tetap dihati..

    ReplyDelete
  146. liza lupa la...
    hehe...dah jadi follower cik as jap td tau...
    cntknyer la beg-beg cik as ni...i'm in love wif it....lalalala

    ReplyDelete
  147. selamat petang cik as! :D

    ReplyDelete
  148. Cik As... meh laa kita tolong kira kan bley, sian Cik As kang.. mesti Cik As xterkira ramai ni... kekeke..

    Nanti kita letak nama kita paling byk comment wpon ada yg lagi banyak... miahahahaha

    ReplyDelete
  149. Cik As dah pengsan ker sebab ramai sgt yg komen... hehehe...mcm goreng pisang panas time ujan....best!!!!!

    ReplyDelete
  150. ooo daku mengomen lagi
    hehehehe

    ReplyDelete
  151. hehehe datang lagik! ;)
    ajaklaa saya n mama hakimi kire skali ;)

    ReplyDelete
  152. TQ Cik As sbb melawat blog kita n tinggalkan jejak.. :)
    Harapan masih sama..
    Nk jd duta xberbayar utk tote bag Cik As..
    ;)

    ReplyDelete
  153. Salam,

    Cik As, beg no 3 tu cantek bangat okeyyyyyy...sukernye!!!!!!! wish i can win..:)

    ReplyDelete
  154. eh lupe nak add link..kut la dah lost track...
    here the special entry

    http://szuraimah.blogspot.com/2009/05/give-away-time.html

    ReplyDelete
  155. 1'm your new followers..cantik bag2 tu..nak jugak..orange is my lucky colour..i want that orange bag..

    ReplyDelete
  156. waaaa dh hampir nk cecah 200 ni komen..

    Caiyokk..caiyoookkkk...

    Baru je jap x tgk.. dh bertambah 8 komen.. muahaha...

    ReplyDelete
  157. enterprem lagi melihat idaman kalbu seblom balik skolah n ambik anak2.. malam nnti kita lawat lg yer idaman kalbu kita tu..
    tgk byk2 kali ada yg nk main kayu 3 lak sbb Too Green Tote Bag tu semakin di hati lak..

    ReplyDelete
  158. tp org ckp centa pertama gak xleh lupa yer..:)
    (layankan jer Cik As..)
    Skrg ni matlamat dh berubah..
    Kita enterprem sbb nk dpt Black & White Flower Tote Bag tu la..
    So kita kana bersiaran dr masa ke semasa..
    hehehe..

    ReplyDelete
  159. Cik As.....
    Wow! add in bag tu mengancam wooo. Haha dapat kalu sumpah tak cari lain da. khi!khi!khi!

    ReplyDelete
  160. daku nak tote bag!
    nak tote bag!

    ReplyDelete
  161. oohhhh takleh nak wat ape nih!
    daku asyik teringatkan tote bag itu!

    ReplyDelete
  162. waaa nk balik laa Cik As...

    harap2 ada peluang agi nih.. huhuh

    ReplyDelete
  163. balik nnt kita sambung komen agi...

    cepatlaa 10hb... memintak dpt laa satu totebag yg cun nih...


    mmmuah...mmmmuah...

    ReplyDelete
  164. hmmmm....lawa la beg2 tu..especially the polka dot one:)))

    ReplyDelete
  165. yeay..beg yg canteks.. nak joinnnnn

    ReplyDelete
  166. ok..done.. meh visit my blog plak :D

    ReplyDelete
  167. eh lupa nak ckp..ai terjd folowers tuk blog ni..hehe..

    anyway, nice knowing u.. :D

    ReplyDelete
  168. salam..
    hopefully tidak terlambat utk giveaway ini..
    hehe..

    nice collection of tote bags..
    love..love..love

    ReplyDelete
  169. dah buat entry tuk giveaway nih..
    adehhh
    bestnya..
    tak sabar nak tengok lebih banyak koleksi bag

    ReplyDelete
  170. balik umah pun xsenang duduk..
    asyik ingat kt tote bag Cik As jer..
    kalau xdpt xtau la nk ckp per..
    mcm patah hati pun ada..

    tote bag ! tote bag !

    ReplyDelete
  171. These totes are crazy with the pockets! Wow. Must've taken some time (sewing on buttons is like climbing Mt Everest for me :P).

    ReplyDelete
  172. salam cik as, wah...wah....ramainyer yg nk kan beg cik as tu, hmmm...sengit ni kali ni.....kena doa2 selalu ler bg saya dpt bag tu...amin....cik as jgn gelabah lak tau..hehehehkalo susah pilih, pilih jer saya...ekekeke...jz kidding.

    ReplyDelete
  173. salam cik as... dah makan? :-P

    ReplyDelete
  174. ouhhh tote bag
    tidur ta basah
    mandi ta kenyang
    makan ta lenaa
    daku igt kan kamuuu
    ouh tote bagggggggg
    T_T
    nanak yang hijau oren
    yang hitam putih pon ok
    er cik merah tu pon lawaa
    ouhh.suma nak lahh.hehhee
    mintak2 dapat
    AMIN :DD

    ReplyDelete
  175. oh tote bag ku!
    oh tote bag ku!
    argh..terbayang2 je nih

    ReplyDelete
  176. hehehe nyibuk lagik..
    tote bag nye pasal..sanggup ku terpaku depan laptop je nih ;)

    ReplyDelete
  177. cik as yang ijau tu pon ok gak kalu awak nak kasi..hehehe

    ReplyDelete
  178. nak komen lagi.

    yang memane pun xpe le cik as, janji menang dan dapat!!!

    ReplyDelete
  179. badan xsihat tapi..
    hati teringat..
    nak rehatkan badan pun xdapat..
    semunye gara-gara tote bag Cik As..
    harharhar..

    ReplyDelete
  180. utk menghiburkan hati sendiri..
    meh kita nyanyikan Cik As satu lagu.

    (muzik cam lagu Allahyarham Sudirman ~
    Milik Siapakah Gadis Ini)

    Milik siapakah tote bag ini,
    Warna cantik corak pun menarik,
    Ingin aku memilikinya,
    Apakah terdaya,
    Ataukah ku kecewa...

    Lama daku impikan,
    Tote beg seperti ini...

    Sekian dulu utk siaran kali ini .. :)

    ReplyDelete
  181. fuh..fuh..
    harap-harap la Cik As pilih kita..
    hehe :);)

    kita nk rehatkan badan dulu,
    sambil berangan galas tote beg black & white flower pemberian Cik As,
    dan kengkawan yg tgk kt skolah tu pakat jeles..
    huahuahua..

    kronik sggh kalo camni..

    ReplyDelete
  182. iyah!! nak tambah point! kak as, tika nak beg tu~~~ hehe

    ReplyDelete
  183. owh.. cik as.. what a nice tote bag! teringin sungguh nak memiliki beg yg itewww.. i loikee..!

    ReplyDelete
  184. kak as nak tunggu yeh felts tu? orait, tika book utk kak as..thanx~~

    ReplyDelete
  185. saye mahu beg itu..tolong~

    ReplyDelete
  186. mama Aqil ni memang kreatif .. ni mesti banyak masuk contest ni .. biasanya orang yang kreatif mesti suke masuk contest.

    Tika,
    Nanti kalau stock dah ada bagitau ok . nanti ari jumaat nih kak as bank in kay.

    & to the rest.
    Thanks for the support
    I wish you guys lot of luck & the best

    ReplyDelete
  187. enterfrem lg kesekian kali utk hari ini..
    nk tgk tote bag pujaan hati seblom tdo..
    dgn harapan mimpi akan jd kenyataan.. :)

    selamat malam tuan rumah..

    ReplyDelete
  188. salam cik as..
    i've become ur follower... pick me! pick me!
    hihihihi...

    ReplyDelete
  189. owh.. cik as,
    i forgot to tell u..
    i've linked ur blog to mine!!!

    visit me : http://kisahkamisemua.blogspot.com

    ReplyDelete
  190. w'salam ...
    thanks sebab jadi my follower

    ReplyDelete
  191. cik as..

    me again.. good morning..
    dgn gigihnye dan pagi2 lg saya dah buat n3 giveaway nih kat my blog.. heheheh..

    oowhh.. x sabar nak tunggu 10 may ni...

    harap2 kesampaian lah hajat hamba utk memilik bag itewww..!!

    ReplyDelete
  192. blog kat http://alsomommy.blogspot.com/2009/05/tote-bag-giveaway-at-my-sewing-corner.html

    ReplyDelete
  193. cik as...cantik betul beg2 tu. kalau dapat kat saya satu pun....alangkag gembiranya. hahah! pilihlah aku jadi pemenangmu! plissss!

    ReplyDelete
  194. saya dah jadi follower cik as ye. link kat blog pun sudah. haha! nnt kita buat entri plak.

    ReplyDelete