INI UNTUK KAKAK

Pencil case ini adalah request dari cik Efa kita untuk kakak . To kakak, this is for you and nanti hari sabtu ni aunty hantar kay. Semoga kakak suka. Sorry, Aunty tumpang boh kaler pencil untuk ambil foto kay.

15 comments:

  1. wah..
    ada munger-munger..
    bukan saja kakak, aunty D pon sukee..

    ngee.. :p

    ps: wah, Cik As.. dh mula berkreatif dgn felt plak eh.. tahniah.. tahniah..

    ReplyDelete
  2. hihihihi ....

    tak letak munger-munger nanti nampak kosong lak .. kesian kak .. mesti boring .. so .. terlanjur ade kain felt beli dari tika .. saya bubuh jer ..

    ReplyDelete
  3. wahhh...cantekkk...kiutttt...

    ReplyDelete
  4. wah Cik As cantek bangat.. mama kakak pun suke bangat ni..

    muah muah muah muah.. Cik As..

    sayang bangat.. haha.. :)

    ReplyDelete
  5. nasib baik efa suke ....
    tapi yg penting tuan punya diri kena suke ..

    ReplyDelete
  6. Cik As kompem ar kakak suke ni.. sure punye ar.. dah la next month beday dia mesti dia suke gile ni.. mama dia ni pun suke gile gak ni..

    :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

    ReplyDelete
  7. I love what I saw. Wish i pandai jahit macam u. Tumpang seronok, boleh, kan?

    ReplyDelete
  8. Sure you can. Cuba dulu .. tutorial nya memang senangn

    ReplyDelete
  9. Kak,
    lawanya case neh.. (isk isk akak neh suka goda kita.. tgk!! kita dh berminat neh utk taruk tools decorating kita)
    beg kita siap dh kak?

    ReplyDelete
  10. Timmy ...
    hihih ..pandai arr ... puji2 lepas tuh tanya pasal bag arr .. hihihi ... esok siap arr .. senin soh mr pejo hantar k ..

    ReplyDelete
  11. Kagumnya tgk hasilsil tgn Cik As, mcm2 blh buat..kemas plak tu jahitannya..
    thanks bg link ke tutorial pencil case ni,insyaAllah sy akan try buat
    link utk coin purse yg Cik As bg tu sy dah try buat..alhamdulliah menjadi :) tp ssh gak la nak pahamkan tutorialnya..almaklumla org baru bljar jahit hehehe..nanti sy amik gambar dan post kan dlm blog sy ;)

    ReplyDelete
  12. to akmal ..

    tima kasih .. buatlah. coins purse tu memang confuse sket tapi ada cara lebih mudah lagi.

    to atty's

    tima kasih atas pujian tu

    ReplyDelete
  13. as...
    akak pun ada buat organizer utk pen ...
    senang bangat nak carik pen...

    ni nak try buat organizer utk letak dlm beg..
    nak isi buku 555 ,calculator dll...

    ehhheee..........

    apa apa pun ..
    seronok dpt membuatnya..

    happy sewing...
    nice to know u......

    ReplyDelete
  14. ada cara lebih senang?Cik As bagi la tips

    ReplyDelete