BAG YANG DITEMPAH - HARAPNYA MEREKA SUKA

Bag ini ditempah oleh salah seorang pelanggan saya. Ada 5 kocek dan 1 zippered pocket. Susah untuk mencari padanan bagi kain ni so saya harap penerima bag ini suka dengan hasilnya . Sesiapa nak mendapatkan Tote bag saya bolehlah kunjungi TOTEBOUTIQUE . TEMPAHAN UNTUK BULAN 7 DITERIMA.

8 comments:

  1. cantik! saya suka combination fabby

    ReplyDelete
  2. Jijah ..
    saya pun harap pelanggan saya tu suka ngan combination fabby nih ..
    :)

    ReplyDelete
  3. maklang berkenan kat kain rose tu. boleh ke kalau nak mintak belikan 1 ke 2 m?

    ReplyDelete
  4. Saya beli di Nagoya Shah Alam .. tapi minggu lepas dah habis .. nanti kalau saya gi Nagoya KL saya belikan Kay .. semeter dalam RM 9.80. Sume cotton2 keras kat sane RM9.80 je.

    ReplyDelete
  5. Terimakseh As..nanti dah ada email aje ke maklang. Maklang akan masuk duit kat
    cimb.:)

    ReplyDelete
  6. Orait .. saya beli dulu nanti baru bgtau Maklang Yerk ..

    ReplyDelete
  7. wah murahnya kain2 tu...so beg Cik As tak perlu guna interfacing ya?

    ReplyDelete
  8. To Kak Gaban ..
    Oh .. Kena guna interfacing .. kalau tak lembik ..

    ReplyDelete