CONTEST "SPLASHY MOMENT" BY FIQKBE

CONTEST "SPLASHY MOMENT" BY FIQKBE
-----------@----------
Agak lama menyepi dari melibatkan diri dengan contest-contest dari bloggers di luar sana.
Mungkin sebab saya agak sibuk namun kali ini saya tertarik hati nak join Giveaway nih..
sebab apa ?sebab saya suke !!!!

macam nana?
First, kita letak gambar2 kita yg mana berkaitan dengan air .. dan 
treng teng teng .. Afoq & Haiqal bermain air
Lokasi : Depan umah jer



Lepas tu masukkan banner ni 



Dan inilah link untuk contest ni

lepas kita jadi follower. 
mmmm .. macam mana nak tag kawan ek ... Bleh Adv tak cik Fiqkbe

apa hadiahnya


Harapnya boleh lah memang ..
apa lagi .. meh kita join ramai2





7 comments:

  1. lawanyerr gmbar splashy moment akak!!!!

    sketol2 nmpk airnye hah..jeleous2!!

    anyway gdluck! :)

    ReplyDelete
  2. all then best... cantik2 la hasil tangan cik as :)

    meh la join giveaway saya pulak.. jemput ke http://hebatkan.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. tahniah!! anda telah terpilih sbg salah seorang pemenang!! sila emelkan nama penuh, alamat, dan no. fon kepada me02082@gmail.com sebelum 12 tgh hari esok.

    ReplyDelete
  4. Spot on nice handy work and i am very glade to see this sewing work.
    Hotel Key Cards

    ReplyDelete
  5. jom join contest terbaru afundee-photography...abadikan kenangan bersama parents tersyg :)

    http://www.afundee-photography.com/2012/11/blogger-contest-i-love-my-parent-fun.html

    ReplyDelete
  6. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete