PILLOWCASE TOP







Ini namanya pillowcase tops. Saya buat ni pada hari ahad lepas. Tak lama masa untuk
membuat 2 helai baju macam ini. Ini kerana ianya simple dan ringkas untuk di buat. Saya mengambil masa
hanya 1 1/2 jam untuk menyiapkan kedua2 baju termasuk masa memotong. kalau yang lagi terre mungkin akan mengambil masa lagi singkat dari itu. Kalau belek2 Google ada banyak tutorial nak buat so kat sini saya list kan juga tutorial yg saya jumpa untuk you all semua. ENJOY


1 comment: